Skräddarsydda massagehandlingar för ömma och spända muskler 
&
Individuella kostrådgivningar utan dieter och förbud i centrala Söderhamn

Kärlek till hälsa: Friskvård och välmående i Hälsingland

Diplomerad massör : Hälsopedagog 

Bakgrund

Kärlek till hälsa startades i april 2015 och har varit en dröm för mig sedan en lång tid tillbaka. 


Under mina studier till Hälsopedagog på Högskolan i Gävle utbildade jag mig till Diplomerad massör inom svensk klassisk massage och under våren 2015 vidareutbildade jag mig inom triggerpunktsbehandling. Under våren 2016 certifierade jag mig hos Branschrådet Komplementärmedicin.


Vid starten av företaget masserade jag mina kunder i min lägenhet men kände att så kunde det inte fungera långsiktigt. I slutet av november 2015 blev jag erbjuden att hyra ett rum hos företaget Beauty by Li i centrala Söderhamn och tackade självklart ja.


I slutet på mars 2017 bestämde jag mig för att utbilda mig till licensierad kostrådgivare och i slutet på maj 2017 klarade jag slutprovet. I samma veva blev jag erbjuden att hyra ett rum hos företaget Hela Alltet uppe vid Abraham Bäckgatan och tackade ja. Det bestämdes att flytten skulle genomföras i slutet på juni. 

Tjänsterna som jag erbjuder är skräddarsydd friskvårdsmassage för ömma och spända muskler individuella kostrådgivningar och produkten flipbelt som är ett fantastiskt förvaringsbälte för exempelvis värdesaker. 

För företag finns möjligheten att hyra in mig som företagsmassör, föreläsare och kostrådgivare. 

Även skolor kan boka in mig som föreläsare. Läs mer under fliken"för företag och skolor".Välkommen att boka en massagebehandling och kostrådgivning under fliken friskvårdstjänster eller ring mig på 073- 820 34 83.


Ha en underbar dag!

Julia Eriksson